Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Skybasert Regnskapssystem

Vi er partner hos PowerOffice GO og fører regnskap i deres skybaserte regnskapssystem.

Her er det muligheter for full integrering i regnskapssystemet som vil gi dere mer tid til å fokusere på driften av firmaet. Vi oppretter for eksempel mottak av EHF som gjør at leverandørfakturaene kommer direkte inn i bilagsmottaket.

I systemet kan vi sette opp remittering, OCR og bankavstemming mot banken, som betyr at vi kan gjøre utbetalinger til leverandører og motta innbetalinger fra kundene, direkte i regnskapet. Banktransaksjonene leses inn og avstemmes av systemet. Kunden vil ha tilgang til systemet hvor man kan fakturere kunder, hente ut regnskapsrapporter, registrere timer, godkjenne fakturaer til utbetaling etc. Funksjonene settes opp etter kundens ønsker og behov.

skyRegnskapssystemet kommer også med en mobil-app som gjør at du kan ta bilde med mobilen og f.eks. sende inn utlegg og reiseregninger rett inn i systemet, hvor vi klargjør det for utbetaling.

Med et mer oppdatert og tilgjengelig regnskap gjør dette også at regnskapet bedre kan brukes som et styringsverktøy for bedriften.

Gå til PowerOffice GO sine nettsider for å lese mer om regnskapssystemet.

 

Personvernerklæring

Logg inn